Mijn vak is projectmanagement. Toen ik de wens van onze divisieleider Mark de Groot zag om Twitter en blogging voor Infrastructure Services actief op te pakken twijfelde ik geen moment. Dit project past bij mij. Online communicatie heeft altijd mijn interesse gehad, en nu kan ik dat verenigen met onze divisie, en het bedrijf waar ik ruim zes jaar met plezier voor werk.
Ik ben begonnen met het inventariseren van de bereidheid van collega’s om bij te dragen. Dat bleek geen enkel probleem. Onze collega’s zijn enthousiast om te vertellen over hun vak. Dat zal blijken uit de blogs die wij hier vanaf nu zullen plaatsen.
Het plaatsen van onze blogs kondigen wij aan via @CapgeminiNL op Twitter, met de hashtag #infra. Verder wordt er van alles geplaatst dat ons als IS bezig houdt, zoals bijvoorbeeld infragerelateerde nieuwsartikelen.