Onze expertise in de sector Consumenten Producten & Retail

Waar bedrijven die actief zijn in de markt van consumentenproducten tot voor kort gebruik maakten van TV reclame en advertenties in tijdschriften en kranten, hebben zij nu de kansen ontdekt om klanten actief te benaderen. Organisaties die op effectieve wijze gebruik maken van nieuwe digitale middelen benaderen klanten met digitale middelen en op basis van digitale inzichten. Klantbenadering kan daarmee veel persoonlijker en op maat worden vormgegeven. Deze en andere digitale ontwikkelingen hebben het speelveld voor de consumenten producten sector significant veranderd.

Veel van de leidende bedrijven in de sector Retail & Consumentenproducten zijn zich bewust van deze veranderende omgeving. De trends kennen is echter niet voldoende. De uitdaging is om de ontwikkeling van de trends in te schatten en te begrijpen hoe in te spelen op deze inzichten.

Onze klanten zoeken naar meer dan jonge intelligente consultants die glanzende PowerPoint presentaties bouwen. Onze klanten zoeken naar echte partners die hen helpen om resultaten te boeken, de sector door en door kennen, die de kansen van digital zien en nog belangrijker: consultants die de noodzakelijke veranderingen ook echt kunnen implementeren. Het gaat niet alleen om het juiste antwoord, maar juist om het resultaat!

Capgemini Consulting heeft in de laatste jaren met 26 van ’s werelds grootste retailers en met de top-20 van leidende bedrijven in de sector consumentengoederen gewerkt. Wij zijn één van de sterkste en snelst groeiende Consumentenproducten & Retail consultants wereldwijd, een positie die wij slechts kunnen innemen doordat wij continue resultaten voor onze klanten weten te boeken.

Onze diensten in de sector Consumentenproducten & Retail 

Wij bieden een geintegreerd pakket van dienstverlening aan waarbij wij diensten leveren op het gebied van Management Consulting, Application Services & Outsourcing. Dit betekent dat wij een van de weinige organisaties zijn die klanten kunnen ondersteunen in hun transformatie van ontwerp tot en met implementatie.

Naast onze sterke kennis en ervaring in de sector Retail & Consumentenproducten, bieden wij de volgende diensten aan:

  • Differentiated Digital
  • Customer Experience
  • Future Proof Physical Stores
  • Analytics & Insight
  • Consumer-Centric Supply Chain
  • Digital Consumers
  • Integrated E-Tail
  • Consumer & Shopper Insight

Neem contact met ons op


Joost Smit
Consumer Products & Retail
joost.smit@capgemini.com