Supply Chain Management in het algemeen en Logistics en Fulfillment in het bijzonder zijn in de huidige tijd verworden tot belangrijke pilaren voor het onderscheidend vermogen van veel bedrijven. De wereld waarin bedrijven opereren wordt steeds complexer, de eisen en verwachtingen van klanten worden hoger en door de hoge mate van beschikbaarheid van informatie neemt transparantie drastisch toe. Dit stelt bedrijven voor grote uitdagingen als het gaat om logistics en fulfillment, bijvoorbeeld:

  • Hoe richt ik mijn logistieke processen in om de omni-channel strategie van mijn retail organisatie te laten excelleren?
  • Hoe laat ik digital supply chain voor me werken en verhoog ik de visibility en controle over supply chain processen door bijvoorbeeld de vervanging of uitbreiding van bestaande IT oplossingen?
  • Hoe ga ik om met de uitdagingen die ketensamenwerking met zowel verticale, als horizontale partners in de supply chain met zicht meebrengt?
  • Hoe verbeter, harmoniseer en standaardiseer ik mijn E2E order to cash processen?
  • Hoe kan logistics en fulfillment bijdragen aan het verlagen van de CO2 footprint, bijvoorbeeld door transport optimalisatie of network design?
  • Hoe kan ik mijn warehouse herinrichten om de kostenstijging door ecommerce activiteiten weer onder controle te krijgen?

Herkent u zich in dit soort vragen? Door onze kennis en ervaring  weten we samen met u te komen tot state of the art oplossingen voor deze en andere logistieke vraagstukken.

Visie en aanpak

Kenmerkend voor onze aanpak is samenwerking met de klant. Door samenwerking weten we te komen tot vernieuwende en realiseerbare oplossingen voor logistics en fulfillment uitdagingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hierbij adviseren we bij business uitdagingen, maar weten we ook wat het betekent om te opereren op het snijvlak tussen business en technologie. Bovendien verstaan wij als geen ander wat het betekent om te veranderen: stakeholder management en change management zijn kenmerkende elementen bij het gezamenlijk realiseren met onze klanten.

Kenmerkend voor de digitalisering van supply chains is het toenemende belang van IT. Zo speelt technologie onder andere een cruciale rol in ketensamenwerking, transport- en warehouse management, en over de hele linie bij het creëren van visibility. Op basis van onze ervaring weten wij dat end-to-end integratie van IT systemen met uw organisatie en processen cruciaal is voor het verhogen van de toegevoegde waarde in uw logistieke keten.

Toegevoegde waarde en track record

Kennis en ervaring gecombineerd met creatieve nieuwe inzichten vormen de kern van onze consulting aanpak. Met onze kenmerkende pragmatische insteek en bewezen methodes vertalen wij uw uitdagingen in concrete verbetervoorstellen en zijn wij vervolgens in staat deze voorstellen te transformeren in geïmplementeerde oplossingen. Hierbij weten we op korte termijn resultaten te boeken zonder daarbij duurzame waardecreatie op lange termijn uit het oog te verliezen. In de afgelopen jaren hebben we met succes geholpen bij logistieke en supply chain transformaties in onder andere retail, manufacturing, consumer products, telecom, transport en aviation sector. Ons track record bestaat uit uitstekende klantbeoordelingen.

Meer weten? Wij gaan graag met u in gesprek.