Met wereldwijd meer dan 500 FTE ‘Business, Technology & Innovation’ consultants faciliteren we business & IT fusie en versnellen de transformatie naar een digitale, winstgevende, aantrekkelijke en duurzame onderneming. Het Nederlandse team bestaat uit 20 senior professionals.

De toenemende digitalisering confronteert organisaties en hun management  met uitdagingen rondom vier vragen:

  • Hoe kan het IT-landschap zich aanpassen aan de opmars van globalisering en de toenemende vraag naar flexibiliteit van organisatiemodellen?
  • Hoe kan klantgerichte technologie het best worden ingezet nu traditionele en digitale kanalen steeds meer verzoenen?
  • Hoe kan innovatie worden beheerst en versneld, met name in samenwerking tussen klanten en leveranciers?
  • Hoe kan data efficiënt worden ingezet, zonder door de overweldigende hoeveelheid het overzicht te verliezen?

Wij weten de synergie te creëren tussen business, technologie & innovatie, zodat het geheel daadwerkelijk meer is dan de som der delen.

Visie en aanpak

Capgemini Consulting helpt u uw investeringsstrategie en uw IT operating model te ontwerpen in een tijdperk van toenemende digitalisering. Onze experts helpen u om een visie te ontwikkelen, rekening houdend met het gebruik van de nieuwste technologieën. Wij ondersteunen u bij het transformeren van uw organisatie en governance-modellen en helpen u optimaal te profiteren van de integratie van digitale oplossingen.

Toegevoegde waarde en track record

Wij dirigeren de fusie tussen business & IT en versnellen de transformatie naar een digitale, rendabele en duurzame onderneming.